torsdag 9. juni 2011

Porselensblomst

Det er ikke bare jeg som har hatt innlegg om Porselensblomsten.


Hos Asalmanakk finner du dette om den. Den skal ifølge henne og flere andre dufte ganske så sterkt, men min blomst har en litt mindre dominerende duft. Jeg måtte helt inntil den for å kjenne den.


Men da så jeg at det jeg skrev om den sist ikke stemmer. Jeg trodde den var i ferd med å blomstre av, men tror du ikke jeg fant noen fine små og ganske mange klaser med blomsterknopper!!!

5 kommentarer:

ANNEPÅLANDET sa...

Dette var mystisk, så jeg måtte gjøre litt forskning her. Det finnes mange ulike sorter. Min blomst er "vanlig" porselensblomst, Hoya Carnosa. Jeg ser på bildene dine at din plante har små blader og litt annerledes blomster, det er "dvergporselensblomst", eller Hoya Bella. Ser du nøye på bildene våre, ser du at "krysset" i midten av blomsten er ulike. Jeg hadde en Hoya Bella for lenge siden, fikk lyst til å skaffe meg en ny nå!
Ha en fin torsdag!

Anonym sa...

Jeg har og en gammel porselensblomst som jeg fikk avlegger av min bestemors. Er dessverre allergisk mot blomstene så de må jeg knipe av men har likevel ikke hjerte til å kvitte meg med en plante som har fulgt meg i tyve år gjennom ti flyttinger og halve Norge.

hobbyvimsa sa...

Kos deg i ferien forresten>:)

Klem Linda:)

Lene sa...

Å, sån hadde mamman min bestandig....hadde helt glemt den jeg.
Nydelig blomster :)

Ha en fin helg:)

Ingunn sa...

Min er 45 år. Jeg fikk avleggeren da jeg var barn. Hvert år blomstrer den fint.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gjestekart

Locations of Site Visitors